G4ME TIME

1 Times Gratis Gaming - Flyer

I anledningen af åbningen af et nyt lokale i Fields, lavede vi en kampagne med henblik på at få flere ind og spille, primært i de nye lokaler, også i Parken. Kampagnen havde også et andet formål, hvilket var at gøre folk opmærksomme på at der faktisk er åbnet et Esport center/netcafé i Field’s og hvor det ligger henne for den sags skyld.

Gavekort Cover

Jeg fik til opgave at lave et helt nyt design til deres gavekort, men det ville være for kedeligt med bare et få et stykke papir i hånden. Så vi fik til sammen den gode idé at lave en æske til gavekortet, i form af et spil cover. Resultatet er jeg selv meget godt tilfreds over, da jeg faktisk synes det ligner æsken til et spil.

Gavekort Side 1

Gavekort Side 2

Gavekortet skulle også redesignes, og den opgave gik jeg indtil med hen blik på at det skulle være et gavekort på en side. Men fik senere den idé, at jeg ubevist havde lavet det muligt for det at blive lavet til et 2 siddet gavekort, med en forside også alt det praktiske info bagpå..

Gavekort Reklame

Fødselsdags Gavekort Reklame

Farsdags Gavekort Reklame

Nu hvor både cover og gavekort var lavet, så skulle folk vide 2 ting. 1: At det stadig er muligt at købe et gavekort. 2: Gavekortet har fået nyt design. Derfor lavede jeg 3 forskellige gavekort reklamer; et til den voksne gamer, et til de yngre gamere og til sidst et til farsdags reklame.

Multiplayer Monday

Jeg fik til opgave at lave et opslag til ‘G4ME TIME’s SoMe platforme (Facebook og Instagram). Opslaget skulle have fokus på en ny kampage, som de kalder “Multiplayer Monday”. Håbet med den kampange, var at få lokket flere kunder i butik, ved at give 50% rabat på gaming, om mandagen.

Hvem er den bedste danske CS-GO spiller?

Hvem er den bedste danske LOL spiller?

I forsøg på at skabe lidt mere online opmærksomhed, fik jeg til opgave at lave 2 debat opslag, som på den måde kunne skabe en del trafik på deres SoMe. Det første var et spørgsmål om hvem der er den bedste danske CS-GO spiller? Og det samme spørgmål, bare med LOL fokus i stedet.

SoMe Post Votes 1

SoMe Post Votes 2

Samme tilfælde som i det ovennævnte billede, der er de her 2 billeder lavet til at give mere trafik på deres SoMe.

CS-GO - Bomb Has Been Planted

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist - Pink

CS-GO - Counter VS Terrorist

CS-GO - Vi Samles

CS-GO - Saml Dit Hold

Jeg fik til opgave at lave en masse forskellige billeder med CS-GO som hovedfokus, og jeg skulle bruge sætninger som "Rush B", "Vi samles", "Bomb has been planted", "Bomb has been defused" og "saml dit hold". Det har resulteret i at jeg er kommet med de her forskellige forslag til SoMe.

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B - Paint Baggrund

CS-GO - Boys Vi Samles - Dust

CS-GO - Boys Vi Samles - Smoke

CS-GO - Rush B - Red

CS-GO - Rush B - Kom Afsted

CS-GO - Rush B - Red - Lys

CS-GO - Rush B - Red - Mørk

CS-GO - Rush B - Red - Intet Filter

CS-GO - Reloading - Pink

CS-GO - Rush B - Red Light

CS-GO - Rush B - Blue & Pink Light

CS-GO - Rush B - Spraypaint

CS-GO - Rush B - Stempel

CS-GO - Reloading - Stempel

CS-GO - Saml Dit Hold - Paint Baggrund

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Bomb Has Been Planted

De her billeder har lidt samme histore som dem oven over, de her skulle bare laves i 16:9 format, hvilket også er grunden til at man kan se de minder meget om hinanden.

GTA V

Jeg skal lige starte med at sige at jeg ikke har lavet billederne i selve billedet, men kun sammen sat dem i på den måde som de nu engang står. Jeg har dog optimeret billederne så de står med en højere PPI, så det hele står lidt mere skapt, også har jeg også selv lavet selve kollage opsætningen.

Halloween - Apex Legends

Halloween - Back 4 Blood

Halloween - Fortnitemares

Jeg fik til opgave at lave 3 billeder med halloween tema på 3 spil: Apex Legends, Back 4 Blood & Fortnite. Resultaterne er jeg egenligt meget godt tilfreds med, de er simple og lækre at kigge på, plus de har en god rødtråd til Halloween.

Halloween

Selvom jeg havde lavet 3 billeder til med en smule reklame for de spil vi har som holder noget halloween event, så ville jeg også gerne lave et med alle 3 spil i et billede, som kunne blive lagt op, på selve dagen.

Menukort - Hot Food

Menukort - Hot Food 2

Menukort - Hot Food 3

Menukort - Drikkevarer

Menukort - All Day Gaming - Parken

Menukort - All Day Gaming - Field's

Hos G4ME TIME kan man købe en masse ting mens man sidder og gamer, alt lige fra pizza til toast til drikkevare, og det skulle vi selvfølgelig have et menukort til. Har genbrugt lidt samme farve valg og stil art som det jeg brugte til Velkommen skiltene.

Velkommen Skilt - Parken

Ved indgangspartiet til både Parken og Field's skulle der et fedt billede op, og det var jeg meget frisk på! Der er ikke de store forskelle på de 2 billeder, men åbningstider og pris var primært de 2 største ændringer.

Glædelig Jul fra G4ME TIME

Da julen jo er en højtid med meget høj nostalgi, så valgte vi at kombinere julen med gaming, og lave et julebillede med nogle af verdens mest genkendelige spil karakterer, så man fik en lille jule stemning bladnet sammen med det nostaltiske omkirng ens ynglings spil karakterer.

J-Dag - Video

J-Dag

I anledning af J-dag 2021, skulle vi selvfølgelig også have noget på SoMe omkirng at vi også fik julebryg hos os, her lavede vi både en video og en billede, så vi havde begge klar i tilfælde af at Carlsberg ikke ville give os tilladelse til at bruge deres julebryg reklame med vores logo.

CS-GO - Alright Let's Move Out

I forbindelse med de billeder oven over, så fik jeg den her lyst til at lege lidt med at animere billedet, og det kom så ud på den her måde.

CS-GO - Alright Let's Move Out

I forbindelse med de billeder oven over, så fik jeg den her lyst til at lege lidt med at animere billedet, og det kom så ud på den her måde.

Julekalender - 1. Dec 2021

Julekalender - 2. Dec 2021

Julekalender - 3. Dec 2021

Julekalender - 4. Dec 2021

Julekalender - 5. Dec 2021

Julekalender - 6. Dec 2021

Julekalender - 7. Dec 2021

Julekalender - 8. Dec 2021

Julekalender - 9. Dec 2021

Julekalender - 10. Dec 2021

Julekalender - 11. Dec 2021

Julekalender - 12. Dec 2021

Julekalender - 13. Dec 2021

Julekalender - 14. Dec 2021

Julekalender - 15. Dec 2021

Julekalender - 16. Dec 2021

Julekalender - 17. Dec 2021

Julekalender - 18. Dec 2021

Julekalender - 19. Dec 2021

Julekalender - 20. Dec 2021

Julekalender - 21. Dec 2021

Julekalender - 22. Dec 2021

Julekalender - 23. Dec 2021

Julekalender - 24. Dec 2021

Jeg var kommet i god julestemning og tænkte at jeg ville lave en lille kort julekalender med 24 afsnit, hvor man bag hver låge kunne få en lille gaming fun fact, med et billede som passede til den udvalgte fun fact.

Fri For Restriktioner

Da Mette Frederiksen gik ud og sagde at nu var det tid til at droppe restriktionerne, der skulle der selvfølgelig en video til. Vi ville meget gerne forkusere på at det højst sandsynligt var sidste gang vi kom til at skulle lukke lidt ned, så derfor tog jeg den frihed og bruge 'Victory' som fokus på at det nu var slut med corona i Danmark.