Fan Art

Sydsiden Pyro

Dette billede har åbenbart været være et meget populært billede, da der er nogle der har taget billedet uden vandmærke på og efterfølgende brugt det til at lave stickers med. Et billede der gør mig både stolt og irriteret.

Alexander Zorniger

Dette er en hyldest til en mand som jeg personligt altid godt har kunne lide. Alle de ting han har gjort for min elskede klub er ubeskrivelig vigtige. Han var skyld i at vi brød den 13 år lange forbandelse i parken, og var med til at vinde vores første pokal i 10 år! Manden vil altid være en legende i mine øjne, og derfor skulle han have en hyldst i form af noget grafisk

Vil du med...? Hvid

Vil du med...? Sort

I 2020 kom rap gruppen Suspekt ud med deres 7 album kaldet: Sindsyge Ting. I det album havde suspekt lavet en sang sammen med Tessa, som hedder "Vil du med...", og der prøvede suspekt at lave noget underholdning på de sociale medier i form af en konkurrence, under pandemien. Konkurrencen gik ud på at lave noget et billede som kunne blive brugt til merch, og vinderens design ville de efterfølgende bruge. Jeg har desværre ikke hørt noget tilbage eller set noget merch som er blevet brugt i forbindelse med den sang, så hvem der vandt er stadig et åbent spørgsmål.