Illustrator

G4METIME

1 Times Gratis Gaming - Flyer

I anledningen af åbningen af et nyt lokale i Fields, lavede vi en kampagne med henblik på at få flere ind og spille, primært i de nye lokaler, også i Parken. Kampagnen havde også et andet formål, hvilket var at gøre folk opmærksomme på at der faktisk er åbnet et Esport center/netcafé i Field’s og hvor det ligger henne for den sags skyld.

1 Times Gratis Gaming - Flyer

Jeg fik til opgave at lave et helt nyt design til deres gavekort, men det ville være for kedeligt med bare et få et stykke papir i hånden. Så vi fik til sammen den gode idé at lave en æske til gavekortet, i form af et spil cover. Resultatet er jeg selv meget godt tilfreds over, da jeg faktisk synes det ligner æsken til et spil.

Gavekort Side 1

Gavekort Side 2

Gavekortet skulle også redesignes, og den opgave gik jeg indtil med hen blik på at det skulle være et gavekort på en side. Men fik senere den idé, at jeg ubevist havde lavet det muligt for det at blive lavet til et 2 siddet gavekort, med en forside også alt det praktiske info bagpå..

Gavekort Reklame

Fødselsdags Gavekort Reklame

Farsdags Gavekort Reklame

Nu hvor både cover og gavekort var lavet, så skulle folk vide 2 ting. 1: At det stadig er muligt at købe et gavekort. 2: Gavekortet har fået nyt design. Derfor lavede jeg 3 forskellige gavekort reklamer; et til den voksne gamer, et til de yngre gamere og til sidst et til farsdags reklame.

Multiplayer Monday

Jeg fik til opgave at lave et opslag til ‘G4ME TIME’s SoMe platforme (Facebook og Instagram). Opslaget skulle have fokus på en ny kampage, som de kalder “Multiplayer Monday”. Håbet med den kampange, var at få lokket flere kunder i butik, ved at give 50% rabat på gaming, om mandagen.

Godt Nytår - Konfetti & Fyrværkeri

Godt Nytår - Fyrværkeri

Godt Nytår - Konfetti & Fyrværkeri - 2022

"2021 var ved at slutte og det skulle der selvfølgelig laves et billede til, der lavede jeg 3 forskellige billeder.

CS-GO - Bomb Has Been Planted

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist - Pink

CS-GO - Counter VS Terrorist

CS-GO - Vi Samles

CS-GO - Saml Dit Hold

Jeg fik til opgave at lave en masse forskellige billeder med CS-GO som hovedfokus, og jeg skulle bruge sætninger som "Rush B", "Vi samles", "Bomb has been planted", "Bomb has been defused" og "saml dit hold". Det har resulteret i at jeg er kommet med de her forskellige forslag til SoMe.

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B - Paint Baggrund

CS-GO - Boys Vi Samles - Dust

CS-GO - Boys Vi Samles - Smoke

CS-GO - Rush B - Red

CS-GO - Rush B - Kom Afsted

CS-GO - Rush B - Red - Lys

CS-GO - Rush B - Red - Mørk

CS-GO - Rush B - Red - Intet Filter

CS-GO - Reloading - Pink

CS-GO - Rush B - Red Light

CS-GO - Rush B - Blue & Pink Light

CS-GO - Rush B - Spraypaint

CS-GO - Rush B - Stempel

CS-GO - Reloading - Stempel

CS-GO - Saml Dit Hold - Paint Baggrund

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Bomb Has Been Planted

De her billeder har lidt samme histore som dem oven over, de her skulle bare laves i 16:9 format, hvilket også er grunden til at man kan se de minder meget om hinanden.

GTA V

Jeg skal lige starte med at sige at jeg ikke har lavet billederne i selve billedet, men kun sammen sat dem i på den måde som de nu engang står. Jeg har dog optimeret billederne så de står med en højere PPI, så det hele står lidt mere skapt, også har jeg også selv lavet selve kollage opsætningen.

Halloween - Apex Legends

Halloween - Back 4 Blood

Halloween - Fortnitemares

Jeg fik til opgave at lave 3 billeder med halloween tema på 3 spil: Apex Legends, Back 4 Blood & Fortnite. Resultaterne er jeg egenligt meget godt tilfreds med, de er simple og lækre at kigge på, plus de har en god rødtråd til Halloween.

Menukort - Hot Food

Menukort - Hot Food 2

Menukort - Hot Food 3

Menukort - Drikkevarer

Menukort - All Day Gaming - Parken

Menukort - All Day Gaming - Field's

Hos G4ME TIME kan man købe en masse ting mens man sidder og gamer, alt lige fra pizza til toast til drikkevare, og det skulle vi selvfølgelig have et menukort til. Har genbrugt lidt samme farve valg og stil art som det jeg brugte til Velkommen skiltene.

Velkommen Skilt - Parken

Ved indgangspartiet til både Parken og Field's skulle der et fedt billede op, og det var jeg meget frisk på! Der er ikke de store forskelle på de 2 billeder, men åbningstider og pris var primært de 2 største ændringer.

Glædelig Jul fra G4ME TIME

Da julen jo er en højtid med meget høj nostalgi, så valgte vi at kombinere julen med gaming, og lave et julebillede med nogle af verdens mest genkendelige spil karakterer, så man fik en lille jule stemning bladnet sammen med det nostaltiske omkirng ens ynglings spil karakterer.

Videoer

Pokalfinale 2019

Denne video er en hyldest til Brøndby holdet som for 3. år i træk (på trods af en lorte sæson), kom i den danske pokalfinale. Alt i videoen har jeg lavet fra bunden af undtagen selve 'pokalfinale 2019' grafiken og musiken. Det vil sige at jeg selv har klippet videoerne ned, så de passede til hjertebanken og baggrundsmusiken. Jeg har selv lavet kbh silhouetten, klippet tifo billederne ind i silhouetten, og vigtigst af alt, så har jeg også selv lavet 3D animatioen af Brøndby logoet. Brøndby loget i sig selv tog 1 måned at lave, da jeg prøvede mig frem med nye teknikker, men også skulle få logoet til at se 3D og 2D ud på samme måde.


Det lyder måske mærkeligt, men selve Brøndbys brønd er i forvejen tegnet med en 3D dybte, så for at beholde Brøndby logoet form meen også udsende, så skulle noget af brønden laves i 3D, så den så ud til at der faktisk var en brønd (altså at man kunne se at brønden havde dybte fra siden), men den skulle også laves i 2D, da så man fra fronten af kunne skulle ligne logoet som det rent faktisk ser ud.

J-Dag - Video

J-Dag

I anledning af J-dag 2021, skulle vi selvfølgelig også have noget på SoMe omkirng at vi også fik julebryg hos os, her lavede vi både en video og en billede, så vi havde begge klar i tilfælde af at Carlsberg ikke ville give os tilladelse til at bruge deres julebryg reklame med vores logo.

CS-GO - Alright Let's Move Out

I forbindelse med de billeder oven over, så fik jeg den her lyst til at lege lidt med at animere billedet, og det kom så ud på den her måde.

CS-GO - All Day Gaming Fields

Vi skulle bruge en kort video som skulle fange folks opmærksomhed, med en masse genkendelige billeder i videoen. Udover det skulle man kunne fatte formålet med videoen hurtig, og derfor såt det med stor tekst i midten og pulsere, men CS-GO tema musikken kører i baggrunden.

Julekalender - 1. Dec 2021

Julekalender - 2. Dec 2021

Julekalender - 3. Dec 2021

Julekalender - 4. Dec 2021

Julekalender - 5. Dec 2021

Julekalender - 6. Dec 2021

Julekalender - 7. Dec 2021

Julekalender - 8. Dec 2021

Julekalender - 9. Dec 2021

Julekalender - 10. Dec 2021

Julekalender - 11. Dec 2021

Julekalender - 12. Dec 2021

Julekalender - 13. Dec 2021

Julekalender - 14. Dec 2021

Julekalender - 15. Dec 2021

Julekalender - 16. Dec 2021

Julekalender - 17. Dec 2021

Julekalender - 18. Dec 2021

Julekalender - 19. Dec 2021

Julekalender - 20. Dec 2021

Julekalender - 21. Dec 2021

Julekalender - 22. Dec 2021

Julekalender - 23. Dec 2021

Julekalender - 24. Dec 2021

Jeg var kommet i god julestemning og tænkte at jeg ville lave en lille kort julekalender med 24 afsnit, hvor man bag hver låge kunne få en lille gaming fun fact, med et billede som passede til den udvalgte fun fact.

Fri For Restriktioner

Da Mette Frederiksen gik ud og sagde at nu var det tid til at droppe restriktionerne, der skulle der selvfølgelig en video til. Vi ville meget gerne forkusere på at det højst sandsynligt var sidste gang vi kom til at skulle lukke lidt ned, så derfor tog jeg den frihed og bruge 'Victory' som fokus på at det nu var slut med corona i Danmark.

Ultra tech

Vi fik en magazin opgave på mediegrafiker, og vi skulle lave en SoMe reklame, og der fik jeg den gode idé at lave en 3D video for bladet.

Logoer

Camp Stiv Dans & Eventyr - Logo

De her logoer er lavet i forbindelse med min Roskilde Festivals camp. Der er både et logo og et et 'Dagens Bommert', som meningen var at den der lavede det dummeste den dag skulle have en kasket eller t-shirt på med det logo på.

Camp Stiv Dans & Eventyr - Dagens Bommert

De her logoer er lavet i forbindelse med min Roskilde Festivals camp. Der er både et logo og et et 'Dagens Bommert', som meningen var at den der lavede det dummeste den dag skulle have en kasket eller t-shirt på med det logo på.

Kom & Dans

Vi fik til opgave i skolen af lave et nyt logo til Kom & Dans i Roskilde. Kom og dans er en danse forening som danser i primært 'swingdance', og derfor stilen er lidt 1940'erne, med guld og skarpe kanter.

Odense Chokoladehus

Dette er nok et af de logoer jeg er mest stolt af! Dette logo kom til i forbindelse med en skole opgave, hvor vi skulle redesigne "Odense Chokoladehus's" logo, samt lave en folder som du kan se her eller inde under 'Portfolio -> Tryksager.

Murermester - Jørgen Jørgensen

Vi fik den opgave at vi skulle redesigne 1/3 firmaers logo, og jeg gik med Murermester Jørgen Jørgensen. Jeg har brugt 2 klassiske murstens farver til at forme 2 'J'er i i murstens form.

Fan art

Vil du med...? Hvid

Vil du med...? Sort

I 2020 kom rap gruppen Suspekt ud med deres 7 album kaldet: Sindsyge Ting. I det album havde suspekt lavet en sang sammen med Tessa, som hedder "Vil du med...", og der prøvede suspekt at lave noget underholdning på de sociale medier i form af en konkurrence, under pandemien. Konkurrencen gik ud på at lave noget et billede som kunne blive brugt til merch, og vinderens design ville de efterfølgende bruge. Jeg har desværre ikke hørt noget tilbage eller set noget merch som er blevet brugt i forbindelse med den sang, så hvem der vandt er stadig et åbent spørgsmål.

Tryksager

ULTRA TECH SIDE 1

ULTRA TECH SIDE 2

ULTRA TECH SIDE 3

ULTRA TECH SIDE 4

ULTRA TECH SIDE 5

Vi skulle lave et magasin, min makker og jeg, og vi måtte vælge 2 emner, som hver af os holder meget af. Jeg valgte at skrive om bevægelsen 'Against Modern Football', og min makker valgte at skrive om mobilen Xiaomi Mi 11. Vi skulle dertil også lave en 3 reklamer, og en SoMe reklame, som er en video der ligger inde under 'Videoer', som du også kan gå ind og se.

Roskilde By Plakat

Vi fik til opgave at lave en plakat som skulle få turister til Roskilde by, så jeg har prøvet at fange de 3 mest kendte ting ved Roskilde. Jeg synes jeg har fået det hele forholdsvis godt med.

RTS Folder - Side 1

RTS Folder - Side 2

RTS Folder - Side 3

RTS Folder - Side 4

RTS Folder - Side 5

RTS Folder - Side 6

Denne folder er at en lille historie bog om macaroner, både med opskrift og en åben invitation til at deltage i et kursus.