Indesign

G4METIME

1 Times Gratis Gaming - Flyer

I anledningen af åbningen af et nyt lokale i Fields, lavede vi en kampagne med henblik på at få flere ind og spille, primært i de nye lokaler, også i Parken. Kampagnen havde også et andet formål, hvilket var at gøre folk opmærksomme på at der faktisk er åbnet et Esport center/netcafé i Field’s og hvor det ligger henne for den sags skyld.

Gavekorts Cover

Jeg fik til opgave at lave et helt nyt design til deres gavekort, men det ville være for kedeligt med bare et få et stykke papir i hånden. Så vi fik til sammen den gode idé at lave en æske til gavekortet, i form af et spil cover. Resultatet er jeg selv meget godt tilfreds over, da jeg faktisk synes det ligner æsken til et spil.

Gavekort Side 1

Gavekort Side 2

Gavekortet skulle også redesignes, og den opgave gik jeg indtil med hen blik på at det skulle være et gavekort på en side. Men fik senere den idé, at jeg ubevist havde lavet det muligt for det at blive lavet til et 2 siddet gavekort, med en forside også alt det praktiske info bagpå...

Tryksager

RTS Folder - Side 1

RTS Folder - Side 2

RTS Folder - Side 3

RTS Folder - Side 4

RTS Folder - Side 5

RTS Folder - Side 6

Jeg skulle lave en folder, med henblik på at få flere til at starte på mediegrafiker uddannelsen på RTS. Resultatet er selv godt tilfreds med.

ULTRA TECH SIDE 1

ULTRA TECH SIDE 2

ULTRA TECH SIDE 3

ULTRA TECH SIDE 4

ULTRA TECH SIDE 5

Vi skulle lave et magasin, min makker og jeg, og vi måtte vælge 2 emner, som hver af os holder meget af. Jeg valgte at skrive om bevægelsen 'Against Modern Football', og min makker valgte at skrive om mobilen Xiaomi Mi 11. Vi skulle dertil også lave en 3 reklamer, og en SoMe reklame, som er en video der ligger inde under 'Videoer', som du også kan gå ind og se.

RTS Folder - Side 1

RTS Folder - Side 2

RTS Folder - Side 3

RTS Folder - Side 4

RTS Folder - Side 5

RTS Folder - Side 6

Denne folder er at en lille historie bog om macaroner, både med opskrift og en åben invitation til at deltage i et kursus.