OM MIG

Navn: Søren Møller Heitmann

Alder: 01-12-1996 (25 år)

By: København N

Fritidsinteresser: Fodbold - NFL -  Musik - Gaming - Billedmanipulation

Jeg er enlig ret simpel som person, som går ind for at alle er okay, indtil du viser noget andet. Hvis du er sød og venlig overfor mig, så er jeg også overfor dig. Som i kan læse går jeg op i en del ting, men mit primære fokus i min fritid er nok fodbold. Jeg er utrolig stor Brøndby fan (Som i kan se i noget af mit arbejde), men jeg er også fan af det tyske hold Borussia Dortmund.

Derudover er jeg også musik elsker, men på den måde at jeg hører musik hver dag. Jeg mener personligt at der er god musik i alle genre, men det betyder ikke at jeg vælger at sætte det hele på mit anlæg. Mit ynglings band er rap gruppen Suspekt (som i også kan se i mit arbejde), men lytter også til andre, men primært rap.

Jeg er også det jeg selv vil kalde en gamer, men på grund af manglende plads lige pt der hjemme har jeg ikke noget sted at game på min bærbar, men kan dog stadig spille på min Playstation 4. På den spiller jeg alt andet end skyde spil(som nok er grundet at jeg bedre kan lide at spille spil som PUBG, Call Of Duty (med keyboard og mus), men primært FIFA og MADDEN.

Til sidst vil jeg enlig bare gerne takke dig for at have gide give min hjemmeside et kig, og hvis du så noget du kunne lide, skal du være velkommen til at kontakte mig.