Photoshop

G4METIME

1 Times Gratis Gaming - Flyer

I anledningen af åbningen af et nyt lokale i Fields, lavede vi en kampagne med henblik på at få flere ind og spille, primært i de nye lokaler, også i Parken. Kampagnen havde også et andet formål, hvilket var at gøre folk opmærksomme på at der faktisk er åbnet et Esport center/netcafé i Field’s og hvor det ligger henne for den sags skyld.

Gavekorts Cover

Jeg fik til opgave at lave et helt nyt design til deres gavekort, men det ville være for kedeligt med bare et få et stykke papir i hånden. Så vi fik til sammen den gode idé at lave en æske til gavekortet, i form af et spil cover. Resultatet er jeg selv meget godt tilfreds over, da jeg faktisk synes det ligner æsken til et spil.

Gavekort - Forside

Gavekort - Bagside

Gavekortet skulle også redesignes, og den opgave gik jeg indtil med hen blik på at det skulle være et gavekort på en side. Men fik senere den idé, at jeg ubevist havde lavet det muligt for det at blive lavet til et 2 siddet gavekort, med en forside også alt det praktiske info bagpå.

Gavekort Reklame

Fødselsdags Gavekort Reklame

Farsdags Gavekort Reklame

Nu hvor både cover og gavekort var lavet, så skulle folk vide 2 ting. 1: At det stadig er muligt at købe et gavekort. 2: Gavekortet har fået nyt design. Derfor lavede jeg 3 forskellige gavekort reklamer; et til den voksne gamer, et til de yngre gamere og til sidst et til farsdags reklame.

Multiplayer Monday

Jeg fik til opgave at lave et opslag til ‘G4ME TIME’s SoMe platforme (Facebook og Instagram). Opslaget skulle have fokus på en ny kampage, som de kalder “Multiplayer Monday”. Håbet med den kampange, var at få lokket flere kunder i butik, ved at give 50% rabat på gaming, om mandagen.

Hvem er den bedste danske CS-GO spiller?

Hvem er den bedste danske LOL spiller?

I forsøg på at skabe lidt mere online opmærksomhed, fik jeg til opgave at lave 2 debat opslag, som på den måde kunne skabe en del trafik på deres SoMe. Det første var et spørgsmål om hvem der er den bedste danske CS-GO spiller? Og det samme spørgmål, bare med LOL fokus i stedet.

SoMe Post Votes 1

SoMe Post Votes 2

Samme tilfælde som i det ovennævnte billede, der er de her 2 billeder lavet til at give mere trafik på deres SoMe.

CS-GO - Bomb Has Been Planted

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist

CS-GO - Saml Dit Hold - Counter VS Terrorist - Pink

CS-GO - Counter VS Terrorist

CS-GO - Vi Samles

CS-GO - Saml Dit Hold

Jeg fik til opgave at lave en masse forskellige billeder med CS-GO som hovedfokus, og jeg skulle bruge sætninger som "Rush B", "Vi samles", "Bomb has been planted", "Bomb has been defused" og "saml dit hold". Det har resulteret i at jeg er kommet med de her forskellige forslag til SoMe.

CS-GO - Saml Dit Hold - Rush B - Paint Baggrund

CS-GO - Boys Vi Samles - Dust

CS-GO - Boys Vi Samles - Smoke

CS-GO - Rush B - Red

CS-GO - Rush B - Kom Afsted

CS-GO - Rush B - Red - Lys

CS-GO - Rush B - Red - Mørk

CS-GO - Rush B - Red - Intet Filter

CS-GO - Reloading - Pink

CS-GO - Rush B - Red Light

CS-GO - Rush B - Blue & Pink Light

CS-GO - Rush B - Spraypaint

CS-GO - Rush B - Stempel

CS-GO - Reloading - Stempel

CS-GO - Saml Dit Hold - Paint Baggrund

CS-GO - Bomb Has Been Defused

CS-GO - Bomb Has Been Planted

De her billeder har lidt samme histore som dem oven over, de her skulle bare laves i 16:9 format, hvilket også er grunden til at man kan se de minder meget om hinanden.

GTA V

Jeg skal lige starte med at sige at jeg ikke har lavet billederne i selve billedet, men kun sammen sat dem i på den måde som de nu engang står. Jeg har dog optimeret billederne så de står med en højere PPI, så det hele står lidt mere skapt, også har jeg også selv lavet selve kollage opsætningen.

Halloween - Apex Legends

Halloween - Back 4 Blood

Halloween - Fortnitemares

Jeg fik til opgave at lave 3 billeder med halloween tema på 3 spil: Apex Legends, Back 4 Blood & Fortnite. Resultaterne er jeg egenligt meget godt tilfreds med, de er simple og lækre at kigge på, plus de har en god rødtråd til Halloween.

Halloween

Selvom jeg havde lavet 3 billeder til med en smule reklame for de spil vi har som holder noget halloween event, så ville jeg også gerne lave et med alle 3 spil i et billede, som kunne blive lagt op, på selve dagen.

Menukort - Hot Food

Menukort - Hot Food 2

Menukort - Hot Food 3

Menukort - Drikkevarer

Menukort - All Day Gaming - Parken

Menukort - All Day Gaming - Field's

Hos G4ME TIME kan man købe en masse ting mens man sidder og gamer, alt lige fra pizza til toast til drikkevare, og det skulle vi selvfølgelig have et menukort til. Har genbrugt lidt samme farve valg og stil art som det jeg brugte til Velkommen skiltene.

Velkommen Skilt - Parken

Ved indgangspartiet til både Parken og Field's skulle der et fedt billede op, og det var jeg meget frisk på! Der er ikke de store forskelle på de 2 billeder, men åbningstider og pris var primært de 2 største ændringer.

Glædelig Jul fra G4ME TIME

Da julen jo er en højtid med meget høj nostalgi, så valgte vi at kombinere julen med gaming, og lave et julebillede med nogle af verdens mest genkendelige spil karakterer, så man fik en lille jule stemning bladnet sammen med det nostaltiske omkirng ens ynglings spil karakterer.

Gavekort

All You Can Eat Sushi

Dette gavekort var et jeg lavede i tidernes godmorgen, til min ekskæreste. Som det stårmeget lige til, så er gavekort lavet som et all you can eat sushi gavekort, til min lokale sushi biks, men der er også andre sushi steder der kører samme tilbud. Jeg har efter følgende "genbrugt" det, senest til min bedste veninde hvor jeg bare ændret datoen i den lille tekst nede under. Teksten nede under bruger jeg for at gøre at det ser lidt mere professionelt ud, hvilket også er grunden til at jeg har genbrugt det så meget som jeg har, er at jeg er utrolig stolt over det, og skammer mig ikke over at bruge det igen, da meningen bag det ikke har ændret sig. Jeg har også under selve overskriften sat en japansk tekst, som jeg helt ærligt ikke kan huske hvad der står, men hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige "All you can eat" eller "Sushi".

Videoer

Pokalfinale 2019

Denne video er en hyldest til Brøndby holdet som for 3. år i træk (på trods af en lorte sæson), kom i den danske pokalfinale. Alt i videoen har jeg lavet fra bunden af undtagen selve 'pokalfinale 2019' grafiken og musiken. Det vil sige at jeg selv har klippet videoerne ned, så de passede til hjertebanken og baggrundsmusiken. Jeg har selv lavet kbh silhouetten, klippet tifo billederne ind i silhouetten, og vigtigst af alt, så har jeg også selv lavet 3D animatioen af Brøndby logoet. Brøndby loget i sig selv tog 1 måned at lave, da jeg prøvede mig frem med nye teknikker, men også skulle få logoet til at se 3D og 2D ud på samme måde.


Det lyder måske mærkeligt, men selve Brøndbys brønd er i forvejen tegnet med en 3D dybte, så for at beholde Brøndby logoet form meen også udsende, så skulle noget af brønden laves i 3D, så den så ud til at der faktisk var en brønd (altså at man kunne se at brønden havde dybte fra siden), men den skulle også laves i 2D, da så man fra fronten af kunne skulle ligne logoet som det rent faktisk ser ud.

J-Dag - Video

J-Dag

I anledning af J-dag 2021, skulle vi selvfølgelig også have noget på SoMe omkirng at vi også fik julebryg hos os, her lavede vi både en video og en billede, så vi havde begge klar i tilfælde af at Carlsberg ikke ville give os tilladelse til at bruge deres julebryg reklame med vores logo.

CS-GO - Alright Let's Move Out

I forbindelse med de billeder oven over, så fik jeg den her lyst til at lege lidt med at animere billedet, og det kom så ud på den her måde.

All Day Gaming - Resten af Februar

Vi skulle bruge en kort video som skulle fange folks opmærksomhed, med en masse genkendelige billeder i videoen. Udover det skulle man kunne fatte formålet med videoen hurtig, og derfor såt det med stor tekst i midten og pulsere, men CS-GO tema musikken kører i baggrunden.

Julekalender - 1. Dec 2021

Julekalender - 2. Dec 2021

Julekalender - 3. Dec 2021

Julekalender - 4. Dec 2021

Julekalender - 5. Dec 2021

Julekalender - 6. Dec 2021

Julekalender - 7. Dec 2021

Julekalender - 8. Dec 2021

Julekalender - 9. Dec 2021

Julekalender - 10. Dec 2021

Julekalender - 11. Dec 2021

Julekalender - 12. Dec 2021

Julekalender - 13. Dec 2021

Julekalender - 14. Dec 2021

Julekalender - 15. Dec 2021

Julekalender - 16. Dec 2021

Julekalender - 17. Dec 2021

Julekalender - 18. Dec 2021

Julekalender - 19. Dec 2021

Julekalender - 20. Dec 2021

Julekalender - 21. Dec 2021

Julekalender - 22. Dec 2021

Julekalender - 23. Dec 2021

Julekalender - 24. Dec 2021

Jeg var kommet i god julestemning og tænkte at jeg ville lave en lille kort julekalender med 24 afsnit, hvor man bag hver låge kunne få en lille gaming fun fact, med et billede som passede til den udvalgte fun fact.

Fri For Restriktioner

Da Mette Frederiksen gik ud og sagde at nu var det tid til at droppe restriktionerne, der skulle der selvfølgelig en video til. Vi ville meget gerne forkusere på at det højst sandsynligt var sidste gang vi kom til at skulle lukke lidt ned, så derfor tog jeg den frihed og bruge 'Victory' som fokus på at det nu var slut med corona i Danmark.

Ultra tech

Vi fik en magazin opgave på mediegrafiker, og vi skulle lave en SoMe reklame, og der fik jeg den gode idé at lave en 3D video for bladet.

Logoer

Camp Stiv Dans & Eventyr - Logo

Det her logoer er lavet i forbindelse med min Roskilde Festivals camp. Der er både et logo og et et 'Dagens Bommert', som meningen var at den der lavede det dummeste den dag skulle have en kasket eller t-shirt på med det logo på.

Fan art

Alexander Zorniger Hyldest

Jeg havde dette billede tilbage i 2018, som en hyldest til Brøndby IF's træner på det tidspunkt, Alexander Zorniger. Jeg lavede det fordi jeg elskede hans attitude, og hans vilje til at vinde. Den vilje var også delvist også grunden og til at han var træneren der gae Brøndby IF's første pokal i 13 år. Det blev desværre ikke til et mesterskab med i pakken, og den histore kender dem der er fodbold interesseret nok lidt for godt...

Sydsiden Pyro

Dette billede har åbenbart været være et meget populært billede, da der er nogle der har taget billedet uden vandmærke på og efterfølgende brugt det til at lave stickers med. Et billede der gør mig både stolt og irriteret.

Billede Redigering

Frøgperspektiv

Modlys

Fugleperspektiv

Ledende Vinkel

Som en del af grundforløbet på Mediegrafiker uddannelsen skulle vi ud og tage billeder, og selv redigere dem efterfølgende. Havde leget lidt med Camera Raw før, men ikke i så omfattende omfang. Vi skulle tage billeder med fugle-, frøg-, ledende perspektiv og modlys.

Min Søster, Min Nevø & Jeg

Min Søster, Min Nevø & Jeg (Sort-Hvid)

Min Søster, Min Nevø & Jeg 2

Min Søster, Min Nevø & Jeg 2 (Sort-Hvid)

I forbindelse med mine forældres sølvbryllups dag, ville mig og min søster meget gerne give dem en billede serie med min søster, min nevø og mig selv (deres børn og barnebarn). Dette var en god øvelse for mig i at redigere billeder, både fordi min nevø ikke var særlig medgørelig den dag, og fordi min søsters arm er sløret på det første billede, hvilket jeg også måtte gøre en del mere skarp, hvilket jo tydeligt var en udfordring.

Tryksager

ULTRA TECH SIDE 1

ULTRA TECH SIDE 2

ULTRA TECH SIDE 3

ULTRA TECH SIDE 4

ULTRA TECH SIDE 5

Vi skulle lave et magasin, min makker og jeg, og vi måtte vælge 2 emner, som hver af os holder meget af. Jeg valgte at skrive om bevægelsen 'Against Modern Football', og min makker valgte at skrive om mobilen Xiaomi Mi 11. Vi skulle dertil også lave en 3 reklamer, og en SoMe reklame, som er en video der ligger inde under 'Videoer', som du også kan gå ind og se.

RTS Folder - Side 1

RTS Folder - Side 2

RTS Folder - Side 3

RTS Folder - Side 4

RTS Folder - Side 5

RTS Folder - Side 6

Denne folder er at en lille historie bog om macaroner, både med opskrift og en åben invitation til at deltage i et kursus.