Premiere Pro

Videoer

Pokalfinale 2019

Denne video er en hyldest til Brøndby holdet som for 3. år i træk (på trods af en lorte sæson), kom i den danske pokalfinale. Alt i videoen har jeg lavet fra bunden af undtagen selve 'pokalfinale 2019' grafiken og musiken. Det vil sige at jeg selv har klippet videoerne ned, så de passede til hjertebanken og baggrundsmusiken. Jeg har selv lavet kbh silhouetten, klippet tifo billederne ind i silhouetten, og vigtigst af alt, så har jeg også selv lavet 3D animatioen af Brøndby logoet. Brøndby loget i sig selv tog 1 måned at lave, da jeg prøvede mig frem med nye teknikker, men også skulle få logoet til at se 3D og 2D ud på samme måde.


Det lyder måske mærkeligt, men selve Brøndbys brønd er i forvejen tegnet med en 3D dybte, så for at beholde Brøndby logoet form meen også udsende, så skulle noget af brønden laves i 3D, så den så ud til at der faktisk var en brønd (altså at man kunne se at brønden havde dybte fra siden), men den skulle også laves i 2D, da så man fra fronten af kunne skulle ligne logoet som det rent faktisk ser ud.

Ultra tech

Vi fik en magazin opgave på mediegrafiker, og vi skulle lave en SoMe reklame, og der fik jeg den gode idé at lave en 3D video for bladet.

G4ME-TIME

CS-GO - Alright Let's Move Out

Vi skulle bruge en kort video som skulle fange folks opmærksomhed, med en masse genkendelige billeder i videoen. Udover det skulle man kunne fatte formålet med videoen hurtig, og derfor såt det med stor tekst i midten og pulsere, men CS-GO tema musikken kører i baggrunden.